ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Дана Політика конфіденційності («Політика конфіденційності», «Політика») розміщена для ТОВ «СМАРТ БІЗНЕС» в Україні на домені http://smart-it.com (далі – «Сайт»). Цей сайт належить ТОВ «СМАРТ БІЗНЕС» (в тексті надалі як «СМАРТ» або «нам», або «ми»). Політика конфіденційності описує нашу політику щодо збору, використання і розкриття певних ваших персональних даних СМАРТ, у тому числі, зібраних через Сайт. Використання даного Сайту означає ваше розуміння і згоду з умовами цієї Політики конфіденційності.

За яких обставин ми збираємо ваші персональні дані?

Персональні дані, які СМАРТ отримує через Сайт.  Під час відправлення нам запиту електронною поштою або через розділ «Зворотній зв’язок» даного Сайту, ми отримуємо ваші персональні дані. Ми також отримуємо персональні дані в рамках нашого процесу підбору персоналу. Коли ви подаєте онлайн заявку на певну вакансію, ви створюєте «Мережевий профіль» про себе і надаєте нам персональні дані. Такі персональні дані зберігаються тільки протягом періоду, необхідного для виконання вашого запиту або розгляду заяви про прийом на роботу.

Перелік персональних даних, які ми збираємо через Сайт:

–        ваше ім’я та прізвище, поштова адреса, номер телефону, адреса електронної пошти;

–        біографічні або демографічні дані, якщо вони невід’ємні з персональними даними;

–        інформація про вашу компанію (назва, кількість працівників, місцезнаходження і ваша посада в компанії).

СМАРТ може збирати іншу інформацію через вашу активність на Сайті та поза Сайтом, яка не вимагає вашої персональної ідентифікації або прямо не відноситься до вас як особи. Така інформація може включати:

–        унікальний ідентифікаційний номер такий як cookie, який знаходиться на вашому комп’ютері, мобільному телефоні або іншому пристрої;

–        адреса інтернет протоколу «IP адреса» і інформація, яка від неї походить, така, як дані географічного розташування;

–        інформація про ваш пристрій, яка знаходиться в HTTP Headers або інші сигнали протоколу інтернет передачі, браузер чи тип і версія пристрою, операційна система, інформація про відсутність чи використання  «apps» на вашому мобільному пристрої, розширення екрану та обрана мова;

–        поведінкові дані, такі, як відвідувані веб-сайти та області контенту, дати та час активностей;

–        веб-пошук, який ви використовуєте для визначення локації та навігації інтернет-ресурсу.

Крім цього, час від часу ми можемо збирати ваші персональні дані через інші форми на цьому Сайті, через електронне листування, а також за допомогою інших онлайн-інструментів. Необхідні персональні дані будуть збиратися у мінімальному обсязі, виключно, щоб дозволити СМАРТ оперативно обробити ваш запит. При певних обставинах ми можемо зробити запит на додаткову інформацію, яка дозволить нам забезпечити найбільш прийнятну відповідь на ваш запит або прохання, або відправити вам додаткову інформацію у випадках, коли ви вказали, що хотіли б її отримати. У разі запиту додаткової особистої інформації, цей факт буде зафіксований; надання такої інформації є добровільним.

Метою збору ваших персональних даних через Сайт є забезпечення можливості зв’язатися з вами, щоб надати вам персональну консультацію та/або надсилати вам маркетингові матеріали та/або зв’язати з вами в процесі найму, у випадку, коли ви заповнили форму на певну вакансію. Якщо ви працевлаштувалися  в компанію СМАРТ, ваші персональні дані можуть бути використані в подальшому при оформленні відносин між вами та СМАРТ, а також для управління та комунікації в процесі роботи.

СМАРТ також отримує ваші персональні дані шляхом укладення договору зі СМАРТ. Укладаючи договір зі СМАРТ та протягом дії договору, СМАРТ збирає та зберігає ваші персональні дані.

Персональні дані, які ми отримуємо через укладення договору зі СМАРТ, включають в себе: ім’я та прізвище, посаду, е-мейл, номер телефону.

Метою збору ваших персональних даних шляхом укладення договору зі СМАРТ є забезпечення можливості здійснювати господарські відносини, а саме: вести переговори, надавати консультації, реалізовувати у повній мірі свої права та обов’язки як суб’єктів господарювання. Надання персональних даних з цією метою є добровільним. Проте, якщо ви не надасте такі персональні дані, у нас не буде можливості здійснювати господарські відносини з вашою компанією.

СМАРТ може отримати інформацію про вас із загальнодоступних джерел, таких як торгові реєстри комерційні реєстри, загальнодоступні інтернет-ресурси і т.д.

Ми не збираємо ваші чутливі персональні дані. Чутливі персональні дані включають дані, що стосуються расової або етнічної приналежності, політичних поглядів, релігійних або подібних їм переконань, членства в профспілці, фізичного чи психічного здоров’я або кримінальних правопорушень. Якщо ви надаєте чутливі персональні дані в рамках процесу підбору персоналу, таке надання інформації буде розглядатися як явна та однозначна згода на використання цієї інформації СМАРТ в тих цілях, для яких вона була надана.

Ви можете надіслати запит СМАРТ з проханням надіслати вам ваші персональні дані у портативному форматі для подальшого їх використання на ваш розсуд. При цьому, якщо ви не бажаєте, щоб ваші персональні дані оброблялися СМАРТ у подальшому, ви можете надіслати повідомлення СМАРТ з проханням обмежити їх обробку.

Ви можете надіслати запит з проханням надати інформацію про місцезнаходження та способи захисту ваших персональних даних, які використовуються СМАРТ.

Запити надсилаються за адресою: info@smart-it.com

Відповідь на запит буде надіслана на електронну адресу, з якої надійшов запит. Якщо ви бажаєте отримати відповідь на запит на іншу електронну адресу, будь-ласка, вкажіть це у тексті вашого запиту.

Ваш запит буде опрацьовано якнайшвидше, проте, не довше одного календарного місяця.

Використання персональних даних

Ваші персональні дані буде використано в тих конкретних цілях, для яких вони були надані. Під час запиту матеріалів або за наявності прохання зв’язатися з вами, вам може бути надана можливість отримувати від нас додаткову інформацію, що вас цікавить. Якщо ви виберете цю можливість, ми будемо використовувати ваші персональні дані для того, щоб в подальшому інформувати вас про наші продукти та/або послуги, які на нашу думку можуть бути вам цікаві. Ви завжди можете відмовитися від підписки на повідомлення від СМАРТ, натиснувши на посилання «скасувати підписку», яка з’являється у всіх повідомленнях.

Чи ділимося ми вашими персональними даними?

Ми не ділимося, не продаємо і не поширюємо персональні дані іншим особам.

Ми можемо розкрити, передати, продати або переуступити будь-яку описану вище інформацію, в тому числі особисту, третім особам, в результаті або в рамках підготовки до продажу, злиття, консолідації, змін в управлінні, переведення значних активів, реорганізації.

Ми можемо надавати персональні дані у відповідь на постанову суду або іншу законну вимогу. Ми також залишаємо за собою право повідомляти в правоохоронні органи про будь-яку діяльність, яку ми в розумних межах вважаємо незаконною, і розкривати будь-яку інформацію про вас, наскільки вважаємо за необхідне або доцільне для задоволення будь-якої  законодавчої норми або іншої законної вимоги, задля правильної роботи Сайту, захисту своїх прав, прав або безпеки наших користувачів, або у випадках, якщо ви залучені (або обґрунтовано підозрюєтеся в участі) в будь-яку незаконну або небезпечну діяльність, навіть без наявності повістки в суд і ордеру або судового наказу, ми можемо надати певні персональні дані, коли вважаємо, що така видача необхідна для захисту прав, власності та безпеки інших осіб і самих себе.

Згода на обробку даних

Ваша згода на обробку персональних даних є обов’язковою для СМАРТ.

Надаючи будь-які персональні дані на Сайті та/або у договорі зі СМАРТ, ви в повній мірі розумієте і однозначно надаєте свою згоду на передачу, обробку та зберігання таких даних в межах, допустимих в даній Політиці конфіденційності. Ви також надаєте згоду те, що ваші персональні дані будуть використовуватися таким чином, як описано у даній Політиці.

Як ви можете відкликати свою згоду на обробку персональних даних з певною метою?

Ви можете відкликати свою згоду на обробку персональних даних у будь-який час, надіславши письмовий запит з наступним змістом:

–        Ваше ім’я та прізвище, тобто ім’я та прізвище особи, яка надає свою згоду, адреса проживання та дата народження, тобто дані, які нам потрібно ідентифікувати;

–        Одержувач, в цьому випадку СМАРТ;

–        За запитом про відкликання вашої згоди ви повинні заявити, що не бажаєте подальшої обробки ваших особистих даних у певних цілях нашою компанією. Якщо ви хочете отримувати інформацію лише про вибрані товари або послуги, будь ласка, вкажіть деталі, які ви хочете отримати, і ми будемо раді надати вам це;

–        Ваш власноручний підпис.

Згода на обробку персональних даних може бути відкликана шляхом направлення письмового повідомлення на адресу СМАРТ: 03056, Україна, Київ, вул. Польова 21, буд. Б.

Ви підтверджуєте, що ви проінформовані про свої права як суб’єкта персональних даних, зокрема: право на доступ до персональних даних; право на виправлення персональних даних; право на портативність персональних даних; право на відмову від автоматизованого індивідуального прийняття рішень, включаючи створення профілю; право вимагати обмеження обробки персональних даних, право заперечити проти обробки персональних даних, та про те, що ваші персональні дані можуть бути видалені на ваш запит. Ви також маєте право подати скаргу у випадку порушення ваших прав.

Безпека

Безпека ваших персональних даних важлива для СМАРТ. СМАРТ вживає технічні та адміністративні (управлінські) заходи для забезпечення безпеки ваших персональних даних. Для захисту персональних даних від втрати, неправомірного використання, зміни та знищення були впроваджені загальноприйняті стандарти технічної та операційної безпеки. Однак, як вам відомо, ніяка передача даних через Інтернет не може бути цілком безпечною. Незважаючи на те, що ми завжди будемо докладати розумні зусилля для захисту ваших персональних даних, ми не можемо гарантувати, що будь-яку інформацію, яку ви нам надаєте, можна убезпечити від несанкціонованого використання третьою стороною або проникнення. У випадку несанкціонованого доступу до ваших персональних даних, ви будете невідкладно проінформовані про це шляхом направлення листа на вашу електронну адресу, з вказанням обсягу таких персональних даних та ймовірних наслідків, до яких такий несанкціонований доступ може призвести. У випадку, якщо це вимагається законом, СМАРТ також проінформує компетентні уповноважені органи про такий несанкціонований доступ/втрату.

Будь ласка, будьте обережні, відправляючи персональні дані по електронній пошті. Електронна пошта зазвичай не вважається безпечним засобом передачі інформації.

Доступ і оновлення даних

Ми не можемо забезпечити актуальність і точність ваших персональних даних без вашої допомоги. У разі, якщо ваші  персональні дані більше не актуальні, будь ласка, зв’яжіться з нами, щоб ми могли скоригувати інформацію, надіславши листа за адресою: info@smart-it.com.

При цьому, ми гарантуємо вам доступ до ваших персональних даних та можливість внести до них оновлення та/або зміни.

Треті особи

У нас немає контролю над тим, яку інформацію відслідковують або збирають треті особи через їхні сайти, посилання на які знаходяться на нашому Сайті, і ми не несемо відповідальності або зобов’язань за будь-яке відстеження і збір даних або іншу діяльність третіх осіб.

Юрисдикція 

Під час отримання доступу на Сайт ви погоджуєтеся з тим, що до всіх питань, що стосуються використання Сайту, буде застосовуватися законодавство України. Незважаючи на це, при необхідності, ми залишаємо за собою право на пред’явлення претензій/позовів в будь-якому суді або судах будь-якої країни проживання однієї зі сторін.

Європейська правова основа для даної Політики та рішення Європейської Комісії:

–        Хартія основних прав Європейського Союзу;

–        Регламент (ЄС) 2016/679 Європейського Парламенту та Ради від 27 квітня 2016 року про захист фізичних осіб стосовно обробки персональних даних та про вільне переміщення таких даних та скасування Директиви 95/46 / ES (Загальне положення про захист даних);

–        Рішення Комісії від 5 лютого 2010 р. Про стандартні договірні положення про передачу персональних даних обробникам, зареєстрованим у третіх країнах, згідно Директиви 95/46 / ЄС Європейського Парламенту та Ради.

Національна правова основа для даної Політики:

–        Конституція України та Закон України «Про захист персональних даних».

З ким ви можете зв’язатися, якщо виникли питання чи проблеми?

Ви можете повідомити про будь-які підозри щодо порушення безпеки, задати питання або поскаржитися на порушення конфіденційності, написавши нам: info@smart-it.com.

Чи зміниться ця Політика конфіденційності?

Якщо в дану Політику конфіденційності будуть внесені будь-які зміни, ми повідомимо вам і розмістимо ці зміни тут. Зміни та доповнення до Політики конфіденційності вступають в силу після їх розміщення. Просимо періодично відвідувати цю сторінку, щоб знати, які зміни були внесені в нашу Політику конфіденційності.